Cercador
Ets a: Portada > Plataformes de suport > Laboratoris de recerca > TecnATox

TecnATox

TecnATox: Centre de Tecnologia Ambiental Alimentària i Toxicològica és un centre de recerca especialitzat en la Innovació i Transferència de Tecnologia en l’àmbit Alimentari, Ambiental i Toxicològic, adscrit des de l'any 2008 a la Xarxa IT (Xarxa de suport a la Innovació Tecnològica) d’ACC1Ó (CIDEM / COPCA). La seva activitat es centra en el camp dels contaminants mediambientals i alimentaris, i dels seus possibles riscos i/o beneficis sobre la salut de la població i l’ecosistema que envolta les diferents activitats empresarials.

TecnATox neix a partir de l’experiència del Laboratori de Toxicologia i Salut Mediambiental (LTSM) de la URV. És dirigit pel catedràtic Josep Lluís Domingo, i té com a Gestora Tècnica la Dra. Marta Schuhmacher. El Centre l’integren tres àrees: l’Ambiental i d’Avaluació del risc (dirigida pel Dr. Martí Nadal), l’Alimentària (dirigida per la Dra. Ana Bocio) i la Toxicològica (dirigida pel Dr. Domènec Sánchez catedràtic d'Escola Universitària i per la Catedràtica d’Escola Universitària Mercedes Gómez i co-dirigida per la Dra. Maria Teresa Colomina). TecnATox disposa d'un equip pluridisciplinar de gairebé trenta persones, entre catedràtics, doctors, llicenciats, diplomats i tècnics.

TecnATox, com a centre de recerca, innovació i transferència de tecnologia dins de l’àmbit universitari es posa al servei tant del sector públic com del privat, on té com a objectiu, donar solucions a necessitats concretes dins dels seus àmbits d’actuació. És capaç de proporcionar i generar programes de seguiment i aplicacions de modelització, d’alta adaptabilitat a l’escenari i substàncies, i d’avaluació del risc per a la salut de la població i els ecosistemes.

A partir de les especificacions proposades pels seus clients, TecnATox pretén controlar i assegurar la qualitat, la innovació i la millora contínua en els productes i serveis, complint els requisits de les empreses adquirits com a propis, millorant així l’eficàcia en la recerca i innovació, i augmentant la satisfacció dels seus clients.

Contacte:

TecnATox

Direcció: Dr. Josep L. Domingo
joseluis.domingo@urv.cat

Directora Tècnica: Dra. Marta Schuhmacher
marta.schuhmacher@urv.cat


 


IISPV

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work Centre d'R+D+I en Nutrició i Salut
Avda. de la Universitat, 1 - 2a planta
E-43204 Reus (Tarragona)

Tel. Work977 75 93 94 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

Generalitat de Catalunya

Universitat Rovira i Virgili (URV)

ICS - Institut Català de la Salut

Grup Sagessa

Centre de Recerca de Catalunya

Institut Pere Mata, Hospital Psiquiàtric Universitari

Universitat Excel·lència - Universitat Rovira i Virgili - Investigació excel·lència - Postgrau Excel·lència

Twitter

Linkedin

Youtube

© IISPV, tots els drets reservats